Nyheder

32 perler Se alle målene (husk lyd)

24. december 2016 - kl.07:47

Fremad forstærker sig igen Henter Nordam og Gabel i Lyngby

22. december 2016 - kl.17:35

Fremad Amager har idag skrevet kontrakt med Mads Gabel og Mads Nordam, som begge skifter til Fremad Amager fra Lyngby BK.
Mads Gabel er 26 år gammel og har foruden Lyngby BK også optrådt for Brønshøj. Mads Gabel gør sig normalt på højre back, men han kan også dække midterforsvaret. Den anden Mads, med efternavnet Nordam, er 21 år gammel og har tidligere spillet mere end 20 ungdomslandskampe for Danmark. Mads Nordam betegnes som en "spillende forsvarspiller" og rager samtidig næsten 2 meter op i luften. Den talentfulde spiller har foruden Lyngby BK også tidligere spillet i FCK, hvorfra Peter Nielsen kender ham særdeles godt. Mads Nordam har sin favoritplads i midterforsvaret.
Mads Gabel får i Fremad Amager nummer 3, mens Mads Nordam får nummer 12.

...Læs mere

Endnu en forlængelse Redzep fortsætter i Fremad

22. december 2016 - kl.15:58

Hakan Redzep har forlænget sin aftale med Fremad Amager, og vi får dermed glæde af Hakans store kvaliteter i fremtiden også. Den 22-årige midtbanespiller har spillet et stærkt efterår i Fremad, og glæder sig til fremtiden.
"Det har været en fantastisk periode for både holdet, men også for mig, hvor vi har rykket os langt, og ser glæder mig virkelig til fremtiden i Fremad Amager"

...Læs mere

Fremad opruster udenfor banen Ansætter Michael Shelley Nielsen som chefscout

21. december 2016 - kl.20:31

Michael Shelley Nielsen bliver manden der i fremtiden skal hjælpe Fremad Amager med at finde de helt rigtige spillere til truppen. Michael Shelley Nielsen har et stort netværk, og har tidligere blandt andet været tilknyttet talentarbejdet i Silkeborg IF, HB Køge, Lyngby og senest AB.
John Faxe udtaler: "Det er en klar styrkelse af vores sportslige sektor og især omkring talentarbejdet forventer jeg at Shelley kommer til at gøre en forskel. Vi skal dog ikke forvente at se resultatet af samarbejdet før til sommer, da han først lige skal have tid til at tiltræde når fodbolden ruller igen"
Michael Shelley Nielsen begynder sit arbejde når forårssæsonen starter.

...Læs mere

Finnur is Back! Fremad henter angriber fra Færøerne

21. december 2016 - kl.15:03

Fremad Amager har skrevet kontrakt med den 27-årige færøske landsholdsspiller Finnur Justinussen. Finnur har tidligere spillet i Fremad Amager, men forlod klubben efter sidste sæson, da han valgte at vende retur til færøsk fodbold. Nu er han dog tilbage igen og det ser den hurtige angriber frem til:

"Lige så svært det var at forlade klubben sidst, ligeså let var det for mig at vende retur nu. Jeg glæder mig helt vildt!"

...Læs mere